Kruisbergseweg 10 • 7255 AE Hengelo • 0575 461 947 • info@autoridderhof.nl

Verkoop nieuw

Verkoop nieuw

ga verder
Verkoop occasions

Verkoop occasions

ga verder
Reparatie & service

Reparatie & service

ga verder
facebook

Over ons

Auto Ridderhof is er trots op de beste Peugeot-deals te mogen aanbieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is op de Kruisbergseweg 10 te Hengelo Gelderland.
Met onze jarenlange ervaring en passie kunnen wij garant staan voor deskundige zorg van uw auto.

Als officieel verkooppunt van hebben we fantastische aanbiedingen op het gebied van nieuwe Peugeot-producten en service alsmede in occassions.

Waarom Auto Ridderhof?

  • Kwaliteit
  • Deskundigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Stiptheid
  • Ruim aanbod
  • Service
  • De klant is koning

Peugeot Interieur

– Geschiedenis Auto Ridderhof

AutoRidderhof B.V. is een echt familiebedrijf. Vader Ridderhof startte in de jaren zestig een kleine werkplaats bij zijn schoonouders aan huis. Inmiddels runnen zonen Arne en Frank het bedrijf.

Arne: “De vraag was nooit óf we het zouden overnemen. De vraag was meer: Wanneer?”

Ridderhof lijkt met Peugeot te zijn meegegroeid. “In de jaren zeventig waren er nog niet zoveel automerken op de markt als nu”, vertelt Arne. “Peugeot was in die tijd in opkomst en mede daarom voor mijn vader interessant om in te investeren.”

Ridderhof bemant een groot terrein in het Gelderse Hengelo. Tussen de weilanden, bossen en monumentale boerderijen brengt de familie Ridderhof de Peugeot aan de man.

Het pand beschikt over een complete showroom met gezellige koffiehoek, een werkplaats waar schadeauto’s een goed heenkomen vinden en veel buitenruimte waar ook occasions staan te lonken naar een potentieel nieuw baasje.

“We zijn een klein bedrijf”, vertelt Arne. “Frank en ik doen de verkoop en verder hebben we vier mensen in de werkplaats. Mijn neef runt het magazijn, mijn moeder helpt met de administratie en mijn vader komt zo af en toe nog eens aanwaaien. Dat kleine, gemoedelijke, dat is ook de kracht van het bedrijf.

We kennen de meeste klanten bij naam, hebben een groot vaste klantenbestand en zijn flexibel.

We houden er geen opdringerige verkooptactieken op na, geen kortingen als mensen vandaag nog kopen. We vinden het belangrijk dat mensen de tijd krijgen rustig na te denken en op basis daarvan een goede keuze kunnen maken.

Mensen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden, zo willen we omgaan met onze klanten en met elkaar. Het werkt.”

Van jongs af aan was het vanzelfsprekend dat Arne en zijn broer in het bedrijf zouden blijven. Arne studeerde LTS en later MTS Autotechniek en ging al snel bij zijn vader aan de slag. De overname, eind 2006, was dan ook persoonlijk geen grote stap. “Mijn vader was voor die tijd al aan het afbouwen, waardoor wij steeds meer tijd in het bedrijf doorbrachten.

Mede dankzij het ruime aanbod Peugeots heeft Ridderhof een zeer breed scala aan klanten.

Toch is Auto Ridderhof ervan overtuigd dat het automerk niet alles bepaalt. “Uiteindelijk zijn mensenmeer dealertrouw dan automerk trouw”, stelt hij. “Dat geloven wij echt.

Mensen voelen zich thuis bij ons vanwege de persoonlijke benadering, de relaxte sfeer, het ongedwongen kopje koffie. Het is hier altijd gezellig.”

 

Op zoek naar een bepaald model auto?

wij helpen bij uw zoektocht & maken een vrijblijvende offerte

ga verder

Proefrit maken?

maak direct een afspraak

ga verder

Auto Ridderhof is er trots op de beste Peugeot-deals te mogen aanbieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Bekijk onze fantastische aanbiedingen op deze site of neem contact op met één van onze medewerkers via 0575 – 46 19 47.

Bepaal uw route

Bereken direct uw route

Openingstijden

Showroom Auto Ridderhof

Maandag t/m Vrijdag: 08:00-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten

Aftersales

Maandag t/m vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: gesloten