Reparatie & service

ga verder
facebook

Wegrace actie bij Auto Ridderhof, eetcafé Jansen & Jansen en Nijman Administratie & Belastingadviseurs!

Auto Ridderhof, Nijman Administratie & Belastingadviseurs en Eetcafé Jansen & Jansen hebben de handen ineen geslagen om Jolanda van Westrenen opnieuw aan de Road Races op de Varssel Ring te laten deelnemen. Zij is de enige vrouw die tussen de mannen op het hoogste niveau meerijdt. Dit jaar zal opnieuw Jolanda van Westrenen te bewonderen zijn tijdens de Road Races op de Varssel Ring.

Jolanda Racing

Vorig jaar was een geweldig raceseizoen voor deze dame uit Lienden. Jolanda vertelt zelf dat ze na een aantal wintertrainingen in Spanje in de eerste NK Supercup 600 races goede resultaten neerzette. “Bij de International Road Races in Hengelo behaalde ik in het internationale veld de 13e en 14e plek. Leuk was de deelname op een Ducati 1299 aan de Ducati Clubraces in Assen. Daar won ik de Ladies Cup met een ruime voorsprong van 12 seconden op nummer 2! Ook tussen de mannen reed ik goed en behaalde de 7e plek. Het grootste succes was in juli tijdens de 24 uur Endurance in Barcelona. Met het Internationale Girls Racing Team wonnen we tussen de professionele mannenteams in de Stock 600 klasse!”

Prijzen

Het contact kwam vorig jaar tot stand via Frank en Arne Ridderhof en de eigenaar van het MQP-Jumboteam, waarvoor Jolanda Racing rijdt. Rond de deelname van deze vrouwelijke motorcoureur hebben de sponsoren diverse activiteiten georganiseerd. De snelle Kawasaki ZX6 staat ter bezichtiging uitgestald in Eetcafé Jansen & Jansen.

Auto Ridderhof organiseert weer een actie tijdens de Road Races. Bezoekers kunnen een dag rijden met een snelle Peugeot 308 (zie foto) winnen. Daarvoor moeten ze tijdens de races een selfie maken met de logo’s van de drie bedrijven die en deze op Facebook plaatsen. Daar worden in de week na de race een aantal winnaars uit getrokken.