Kruisbergseweg 10 • 7255 AE Hengelo • 0575 461 947 • info@autoridderhof.nl

Verkoop nieuw

Verkoop nieuw

ga verder
Verkoop occasions

Verkoop occasions

ga verder
Reparatie & service

Reparatie & service

ga verder
facebook

Peugeot 5008

De compacte en toch bijzonder ruime Peugeot 5008 van Auto Ridderhof geeft een nieuwe invulling aan het begrip MPV. Dankzij de praktische uitrusting is het interieur flexibel in te delen en biedt de auto comfort voor het hele gezin.


De Peugeot 5008 past zich aan al uw wensen en activiteiten aan. Alle stoelen* kunnen afzonderlijk worden neergeklapt, zodat het interieur gemakkelijk ingedeeld kan worden afhankelijk van het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage.                                                                                                                                                                                                                                       * Zeven zitplaatsen optioneel.


Head-up display

Het head-up display* projecteert de belangrijkste rijinformatie – de rijsnelheid, de instellingen van de snelheidsregelaar of de snelheidsbegrenzer en de gegevens van de Distance Alert – op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder. Zo hoeft de bestuurder zijn blik niet van de weg af te wenden om deze informatie tot zich te nemen.* Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.
Peugeot 5008 head up display bij Auto Ridderhof

Panoramadak

Mede dankzij het glazen panoramadak* en de grote voorruit heeft de 5008 een glasoppervlak van wel 3,39 m². Elke passagier profiteert van een zee van licht en een ongekend ruimtelijk gevoel.* Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.
Panoramadak Peugeot 5008 bij Auto Ridderhof

Distance Alert

De Distance Alert*® helpt u een veilige afstand tot de voorligger te bewaren. Dit systeem geeft namelijk de tijd tussen u en uw voorligger weer op het head-up display. Met de Toggle Switches kunt u instellen bij welke minimale tijd tussen beide auto’s u gewaarschuwd wenst te worden. Als deze tijd wordt bereikt, wordt een visuele waarschuwing weergegeven.* Afhankelijk van de uitvoering standaard.
Distance alert Peugeot 5008 bij Auto Ridderhof

Cockpit

Het ontwerp van de cockpit is volledig gericht op comfort en rijsensaties. Door de hoge zitpositie, de hoek van het stuurwiel en de grote voorruit hebt u als bestuurder een uitstekend zicht op de weg en kunt u gemakkelijk manoeuvreren. Bovendien geniet u van de rijdynamiek van een hatchback. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie, zodat alle bedieningselementen gemakkelijk bereikbaar en de meters goed afleesbaar zijn.

 Cockpit Peugeot 5008 bij Auto Ridderhof

 

Proefrit maken

Op zoek naar een bepaald model auto?

wij helpen bij uw zoektocht & maken een vrijblijvende offerte

ga verder

Proefrit maken?

maak direct een afspraak

ga verder

Auto Ridderhof is er trots op de beste Peugeot-deals te mogen aanbieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Bekijk onze fantastische aanbiedingen op deze site of neem contact op met één van onze medewerkers via 0575 – 46 19 47.

Bepaal uw route

Bereken direct uw route

Openingstijden

Showroom Auto Ridderhof

Maandag t/m Vrijdag: 08:00-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten

Aftersales

Maandag t/m vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: gesloten