Kruisbergseweg 10 • 7255 AE Hengelo • 0575 461 947 • info@autoridderhof.nl

Verkoop nieuw

Verkoop nieuw

ga verder
Verkoop occasions

Verkoop occasions

ga verder
Reparatie & service

Reparatie & service

ga verder
facebook

Peugeot 308

De designers en ingenieurs van Peugeot hebben van de nieuwe 308 een gedurfde, intuïtieve en geavanceerde auto met ranke lijnen gemaakt. Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 van Auto Ridderhof. Een pure, hightech en efficiënte auto die garant staat voor ongekende rijsensaties.


Cockpit

De bestuurder van de nieuwe Peugeot 308 bevindt zich in een echte cockpit met een innovatief en hoogwaardig design: de Peugeot i-Cockpit.  Deze cockpit, die aan bijzonder strenge eisen moest voldoen, kenmerkt zich door een klein stuurwiel, een strak gestileerd head-up instrumentenpaneel en een hoge middenconsole.

Een ander bijzonder aspect is het grote 9,7 inch touchscreen. Dit naar de bestuurder gerichte touchscreen is een hightech hulpmiddel dat intuïtief toegang biedt tot een groot aantal functies en applicaties die in de nieuwe Peugeot 308 beschikbaar zijn.

Peugeot 308 cockpit bij Auto Ridderhof


Puur design

De nieuwe Peugeot 308 is een ongekend puur gelijnde auto. Met zijn strakke lijnen en scherp gesneden en atletische vormen maakt de nieuwe Peugeot 308 geen geheim van zijn efficiency en lichte constructie. Ook het interieur heeft een hightech uitstraling dankzij de efficiënt ingedeelde, ruimtelijke cockpit en de geraffineerde afwerking.

Peugeot 308 bij Auto Ridderhof design 2 Peugeot 308 bij Auto Ridderhof design


Efficiency CO2 en kwaliteit

Een van de hoofddoelen bij de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot 308 was het combineren van een minimale belasting van het milieu met voortreffelijke rijprestaties. Er is veel aandacht besteed aan het verlagen van het gewicht, zodat de nieuwe Peugeot 308 tot 140 kg lichter is dan zijn voorganger. Het nieuwe aerodynamische silhouet, de toepassing van innovatieve lichte materialen en de elektrische stuurbekrachtiging dragen in belangrijke mate bij tot het verminderen van de CO2-uitstoot. Er zijn zelfs uitvoeringen met een CO2-uitstoot van 82* g/km. Voor zakelijke rijders betekent dit een fiscale bijtelling van slechts 14%.

In elk stadium van de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot 308 stond het bereiken van een onberispelijk kwaliteitsniveau centraal.  Het hoogwaardige karakter is in alle opzichten, van de gebruikte materialen tot de kleinste afwerkingsdetails, direct van de nieuwe Peugeot 308 af te zien.
Peugeot 308 bij Auto Ridderhof C02 Peugeot 308 bij Auto Ridderhof Kwaliteit


> vertel mij alles over deze auto!

 

Proefrit maken

Op zoek naar een bepaald model auto?

wij helpen bij uw zoektocht & maken een vrijblijvende offerte

ga verder

Proefrit maken?

maak direct een afspraak

ga verder

Auto Ridderhof is er trots op de beste Peugeot-deals te mogen aanbieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Bekijk onze fantastische aanbiedingen op deze site of neem contact op met één van onze medewerkers via 0575 – 46 19 47.

Bepaal uw route

Bereken direct uw route

Openingstijden

Showroom Auto Ridderhof

Maandag t/m Vrijdag: 08:00-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten

Aftersales

Maandag t/m vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: gesloten