Kruisbergseweg 10 • 7255 AE Hengelo • 0575 461 947 • info@autoridderhof.nl

Verkoop nieuw

Verkoop nieuw

ga verder
Verkoop occasions

Verkoop occasions

ga verder
Reparatie & service

Reparatie & service

ga verder
facebook

Peugeot 208

Beleef uw dagelijks rijplezier met de Peugeot 208 van Auto Ridderhof. De Peugeot 208 vormt het ideale compromis tussen een comfortabele reisauto en een compacte, sportieve auto. Met de moderne stijl van de 208 tekent Peugeot voor het autodesign van de nieuwe generatie.


Atletische uitstraling

Het design van de 208 kenmerkt zich door moderniteit. De strakke, goed getroffen lijnen, het moderne silhouet en de voorzijde met de katachtige blik stralen zowel sensualiteit als dynamiek uit. De strak gelijnde en toch compacte 208 valt op door zijn unieke persoonlijkheid die elegantie en kracht combineert.


Intuïtieve cockpit

Het interieur van de 208 is volledig nieuw ontworpen volgens het PEUGEOT i-Cockpit principe. De nieuwe ergonomie, die natuurlijker en intuïtiever is, draagt bij aan het rijplezier, de wendbaarheid en nauwkeurige besturing van de auto. Het kleine stuurwiel ligt beter in de hand en biedt zo nog meer rij sensatie. Het hoog geplaatste instrumentenpaneel biedt u beter zicht op de meters. Bovendien zijn alle bedieningselementen gemakkelijk bereikbaar.

Peugeot 208 Cockpit bij Auto Ridderhof


Touchscreen 

Het centraal geplaatste touchscreen* is een van de innovaties van de 208. Dankzij het onder handbereik geplaatste 7 inch kleurenscherm hebt u gemakkelijk toegang tot allerlei functies: het navigatiesysteem (optioneel), de Bluetooth handsfree set of een extern apparaat dat u heeft aangesloten op de USB-aansluiting of via streaming audio.

Peugeot 208 navigatie bij Auto Ridderhof Peugeot 208 touchscreen bij Auto Ridderhof


Actieve parkeerhulp

Met behulp van sensoren meet de Actieve parkeerhulp de grootte van de beschikbare parkeerplaats en regelt het systeem de stuurbewegingen voor het in- en uitparkeren. Dankzij de meldingen en geluidssignalen die het systeem geeft, was fileparkeren nog nooit zo eenvoudig.

Parkeerhulp Peugeot 208 bij Auto Ridderhof


> vertel mij alles over deze auto!

Proefrit maken

Op zoek naar een bepaald model auto?

wij helpen bij uw zoektocht & maken een vrijblijvende offerte

ga verder

Proefrit maken?

maak direct een afspraak

ga verder

Auto Ridderhof is er trots op de beste Peugeot-deals te mogen aanbieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Bekijk onze fantastische aanbiedingen op deze site of neem contact op met één van onze medewerkers via 0575 – 46 19 47.

Bepaal uw route

Bereken direct uw route

Openingstijden

Showroom Auto Ridderhof

Maandag t/m Vrijdag: 08:00-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten

Aftersales

Maandag t/m vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: gesloten