Kruisbergseweg 10 • 7255 AE Hengelo • 0575 461 947 • info@autoridderhof.nl

Verkoop nieuw

Verkoop nieuw

ga verder
Verkoop occasions

Verkoop occasions

ga verder
Reparatie & service

Reparatie & service

ga verder
facebook

Peugeot 2008

Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.


Sfeervol licht

De blauwe LED-omranding van het head-up instrumentenpaneel*, de LED-lichtstrook rondom het glazen panoramadak* die een gedempt blauw licht geeft, of het LED-patroon in de hemelbekleding** geven de 2008 een unieke ambiance.
*Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.
**Standaard op niveau Allure.

Sfeerlicht peugeot 2008 bij Auto Ridderhof

 


Park assist

Dankzij de automatische besturing wordt in- of uitparkeren kinderspel met minder kans op schades. De Actieve parkeerhulp* meet de lengte van de beschikbare parkeerplaatsen en kan u zo naar een parkeerplaats leiden die voor uw auto geschikt is. De parkeersensoren en de stuurinrichting nemen bij het in- en uitparkeren het moeilijke werk van u over. U hoeft slechts de pedalen en de versnellingshendel te bedienen. Tijdens het in- en uitparkeren geeft het systeem u instructies via het touchscreen zodat de manoeuvre vlekkeloos verloopt.

Peugeot 2008 park assist bij Auto Ridderhof


Grip control

Dankzij de Grip Control®* (systeem dat de tractie verbetert) deinst de Peugeot 2008 niet terug voor zand, modder of sneeuw. In combinatie met de Mud and Snow** banden zorgt de Grip Control®* voor een betere grip van de twee aangedreven wielen, zodat u zorgeloos ook eens een wat minder goed begaanbare weg kunt nemen met deze compacte crossover.
* Standaard of optioneel, uitsluitend bij motoruitvoeringen met een vermogen van meer dan 92 pk voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak.
** Modder en sneeuw.


Touchscreen

Vanaf de Active is het dashboard voorzien van een 7 inch-touchscreen dat binnen het directe handbereik van de bestuurder en passagier is geplaatst. Hiermee heeft u eenvoudig toegang tot de verschillende functies: radio, Bluetooth® handsfree set, afspelen van muziekbestanden via een USB-aansluiting of via streaming audio, boordcomputer, navigatie.


 

> vertel mij alles over deze auto!

 

 

Proefrit maken

Op zoek naar een bepaald model auto?

wij helpen bij uw zoektocht & maken een vrijblijvende offerte

ga verder

Proefrit maken?

maak direct een afspraak

ga verder

Auto Ridderhof is er trots op de beste Peugeot-deals te mogen aanbieden op het gebied van topkwaliteit producten en service.

Bekijk onze fantastische aanbiedingen op deze site of neem contact op met één van onze medewerkers via 0575 – 46 19 47.

Bepaal uw route

Bereken direct uw route

Openingstijden

Showroom Auto Ridderhof

Maandag t/m Vrijdag: 08:00-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten

Aftersales

Maandag t/m vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: gesloten